Produkty pro italské intimity (13)

Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragú (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou s lanýži, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Vaječné tagliatelle

Vaječné tagliatelle

Tagliatelle all'uovo, vyrobené z čerstvých vajec lisovaných na bronz, 100% italská pšenice - 100% vyrobeno v Itálii
MEETING CATANIA

MEETING CATANIA

Prodejní setkání v Catanii, od 6 do 250 míst, pro schůzky, školení, kongresy. Učebny s videoprojektorem a plátnem, wi-fi a zesílením.
Technická podpora

Technická podpora

Spolupráce s designérem Charakteristiky Bossongových kotev jsou definovány na základě specifických parametrů každého jednotlivého projektu, stejně jako rozměrů otvoru, do kterého musí být zakotveny, které závisí na typu materiálu tvořícího podklad. Změna informací týkajících se znalosti stavu zachování budovy a cílů prováděných zásahů, výkresů a fotografií, vzorů trhlin a deformací, stejně jako návrhu zásahů, jsou velmi důležité pro definování typu kotvy, která nejlépe vyhovuje aplikaci, a také pro posouzení zásahu z ekonomického hlediska. Testy na místě Potřeba poskytnout projektovým inženýrům možnost posouzení chování injektovaných kotev v konkrétní aplikaci a v specifickém prostředí vedla Bossong k vybavení svých techniků mobilními přístroji, které umožňují provádění testů na místě.
Kombinovaný kurz italštiny

Kombinovaný kurz italštiny

- 4 hodiny/den skupinové lekce od 9:00 do 13:00 a 1 hodina/den individuální lekce; - 2 odpolední setkání týdně věnovaná kultuře, umění, historii, hudbě a literatuře (kino, divadlo, koncerty, poslech písní nebo italské literatury, návštěvy muzeí, památek nebo historických center atd.); - 1 celodenní historicko-přírodovědná exkurze v prvním týdnu docházky (o víkendu); - 1 půldenní historicko-přírodovědná exkurze v prvním týdnu docházky; - 1 půldenní historicko-přírodovědná exkurze ve druhém týdnu docházky.
Korporátní administrativní shoda

Korporátní administrativní shoda

Poradenství a asistence při interpretaci a aplikaci daňové legislativy v různých obchodních operacích pro správné využití předpisů a souvisejících praktických povinností. Poradenství a asistence při běžných ročních povinnostech společnosti. Poradenství a asistence při sestavování účetních závěrek obecně - běžných podnikových, konsolidovaných a mezitímních - doplňkových poznámek a zpráv o hospodaření. Poradenství při přípravě účetních dokumentů zaměřené na dodržování platné daňové legislativy a nejlepší praxe v Itálii a zahraničí v této oblasti. Účetní due diligence. Referenční partnerka Simonetta Bissoli
Komunikace

Komunikace

Brilantní nápady, jak předat srdce a duši vaší firmy. Dojměte své publikum, upoutejte jejich pozornost, okouzlete je svým šarmem.
Řemeslné Tarallini

Řemeslné Tarallini

TARALLI S CHILLI, SÝREM A PEPŘEM, OLEJEM A VÍNEM, S FENYKLEM A ČERNÝMI OLIVAMI.
AMELTRICO

AMELTRICO

Může být užitečný jako tonikum-adaptogen, zejména v případech fyzického vyčerpání. CENTELLA Může přispět k funkčnosti mikrocirkulace, zejména v případě pocitu těžkosti v nohách. Hamamelis Může podporovat funkčnost žilní cirkulace. Balení: 30 tablet
Černé olivy

Černé olivy

Černé olivy
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Tortellini mignon di carne jsou mistrovským dílem řemeslné italské kuchyně, symbolem gastronomické kultury Emilia-Romagna. Těsto se rozválí na minimální tloušťku, což těmto malým a elegantním tortellinům dodává jedinečnou lehkost a jemnost. Náplň je vyvážením masa, vařeného šunky, mortadelly a špetky muškátového oříšku. Každá ingredience je pečlivě vybrána a odměřena, aby se zajistila intenzivní a chutná konečná chuť.
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragù (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou z lanýžů, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Kurz italského jazyka, umění a archeologie

Kurz italského jazyka, umění a archeologie

- 4 hodiny jazykových lekcí ve třídě denně; - 2 kulturní aktivity odpoledne týdně se skupinou; - 1 přírodní a historická exkurze týdně se skupinou; - 3 odpoledne věnovaná speciálním aktivitám se specializovaným učitelem týdně – 2 hodiny uměleckého workshopu Tato část Toskánska uchovává ve svých ekologických nikách mimořádnou syntézu umění a archeologie Itálie; šťastná kombinace pro prohloubení jazykových dovedností a znalosti umění.